8647 Balatonmáriafürdő Bernáth Aurél sétány 5.
Panzió: +36 30 500 1178
Étterem: +36 30 134 9070
Kövess minket:    
Recepció nyitvatartása: 08:00-21:00
Ajánlatkérés
Mégsem
Személyes adatok

Az 'Elküldés' gombra kattintva elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket

Humán ellenőrzés

Étterem

Élvezze a balatonmáriafürdői kikötő egyedülálló hangulatát, miközben a modern konyha remekei teszik valódi gasztronómiai élménnyé a pillanatot.

A pár éve fast food vonalon működő PORT Burger és a PORT étterem egyesítésével a minőségi ételek és a modern konyha fogásai felé tolódott el az étlap kínálata, amire díjnyertes street food ételeink is időről időre visszatérnek.

A minőségi váltáshoz olyan séf érkezett a konyhára Berki Zsolt személyében, aki kreativitását és kifinomult ízlését hónapról hónapra megmutatja tematikus hétvégéinken és a szezonális étlap összeállításakor. Az ételek kiemelkedő minőségét helyi termelők alapanyagai biztosítják.

Az étterem sikerét számos elismerés bizonyítja, hiszen az elmúlt években megszereztük az Év strandétele címet BalaToros hurka-kolbász triónkkal, de a Magyar Konyha és a Street Kitchen kedvenc balatoni helyei és kikötői éttermei közé is beválasztottak minket többször egymás után.

A PORT egész éves nyitvatartással és tematikus hétvégékkel teszi kínálatát még sokszínűbbé, hogy a vendégeknek mindig legyen okuk visszatérni hozzánk a déli parti gasztokikötőbe!

Bővebb információkat az étterem honlapján talál: http://www.portetterem.hu/ 

Étlap & Itallap: http://www.portetterem.hu/etlap-itallap.html

 

Kapcsolódó fotógalériák